The Bars

Jeste li znali da postoje 32 točke na vašoj glavi, koje kada se nježno dodiruju, lagano i bez napora otpuštaju naboje i oslobađaju energetske blokade. Te točke čuvaju memorirane elektromagnetske komponente svih naših misli, ideje, stavove, odluke, vjerovanja, ograničenja, osjećaje, emocije i prosudbe vezane za: novac, kreativnost, seksualnost, kontrolu, tijelo, starenje, svjesnost, radost, tugu, mir, zahvalnost, dobrotu, nade i snove, iscjeljenje…
Bars tretman koristimo da bi olakšali život u svim područjima života.
Što postižemo aktiviranjem 32 točke na Vašoj glavi, zvane Bars: otpuštamo stres, napetosti, bolove, iscrpljenost, depresije, otpuštamo blokade koje nas ograničavaju, otvaramo mogućnost iscjeljenju, postižemo bolje raspoloženje i san, imamo bolju komunikaciju sa svijetom oko nas, pojavljuje se intuicija i svjesnost, učvršćuju se mir i radost u vašem životu.
Osjećamo se puni energije, oslobađamo se ograničenja i otvaramo se prema mogućnostima koje ne možemo niti zamisliti svojim omeđenim umom, problemi se počinju rješavati „sami os sebe“, kreirate život kakav želite i zaslužujete.
Pokretanjem Barsa raspršuje se električni naboj polariteta pohranjen u vašem mozgu. To je poput aktiviranja kompjuterskog virusa svijesti koji vam pomaže razotkriti u kojem području djelujete pomoću auto-pilota umjesto svijesti; odbijanja umjesto primanja. U osnovi Barsi su hard drive vaše kompjuterske banke. To su doslovno stvari koje ste pohranjivali u svom životu. Pokretanjem Barsa zapravo se brišu stare datoteke i njihov sadržaj nestaje iz vašeg života i prestaje se automatski pojavljivati.
Za vrijeme tretmana doživjet ćete stanje duboke opuštenosti, a nakon tretmana osjećat ćete se kao nakon sna.
Ovim tretmanom ćete vratiti osjećaj istinskog zadovoljstva i otvoriti prostor beskrajnih mogućnosti.
Bars tretman je primjenljiv za sve ljude neovisno o spolu, starosnoj dobi, obrazovanju, religijskom uvjerenju, a posebno je preporučljiv za učenike i studente u razdoblju priprema za ispite, za osobe u stresnim radnim uvjetima, za trudnice, za osobe koje imaju problema sa spavanjem, za ADD i ADHD, za osobe sa potrebom za regulacijom tjelesne težine.